PUTKIREMONTIT VOL. 2

sukitus_putki

Putkiremontti-vinkkejä, jotka säästävät sinulta rahaa

Kuinka monta kertaa olet kutsunut putkimiehen, jotta voit vain maksaa hänelle kalliin hinnan yksinkertaisesta korjauksesta, jonka olisit voinut tehdä itsekin? Jos tiedät hieman enemmän putkistoista, voit säästää paljon rahaa. Luettuasi tämän artikkelin, tulet saamaan vinkkejä, kuinka putkiongelmat voidaan hoitaa.
Kun sää alkaa käymään kylmäksi, pitää alkaa ottamaan huomioon kaikki kylmälle altistuvat putket lisäämällä niiden ympärille eristeitä. Kiinnitä erityistä huomiota putkistoihin, jotka sijaitsevat märkätiloissa tai talon ulkoseinissä. Tämän avulla varmistetaan, että putket toimivat koko talven ajan, eivätkä jäädy.
sukitus_putki
Putkien jäätymisen estämiseksi on suositeltavaa sulkea ilmanvaihtoaukot, halkeamat ja ovet talven tullen. Pidä lämpö sisällä ja kylmä ulkona. Tähän voit yrittää käyttää eristämistä. Jos jossain vaiheessa putkissa ilmenee vuoto, pitää päävesiventtiili sulkea välittömästi.
Tarkista kaasunvedenlämmitin säännöllisesti varmistaaksesi, että vesi pysyy lämpimänä. Yleensä veden ollessa lämmin, merkkivalo on punainen. Jos huomaat, ettet näe punaista väriä, saatat joutua soittamaan ammattilaisen turvallisuussyistä.
Vuotaako putki? Monissa tapauksissa voit korjata tämän itse ilman putkimiehen apua. Jos putken nivelkohta vuotaa, kiristä se putkikiinnikkeellä. Jos vuoto tulee vaurioituneesta putkiosasta, voit yrittää korjata putken kuntoon internetistä löytyvien vinkkien avulla. Eräässä menetelmässä laitetaan vesitiivis nauhan putkilinjan kohtaan, jossa on vuoto. Ennen nauhan käyttöä varmista, että letku on täysin kuiva. Varmista, että nauha kattaa kaksi tai kolme senttiä putkilinjan rikkoutumisen kummallakin puolella. Jos mikään ei toimi ja putki vuotaa useammasta kohtaa, saatat ehkä joutua pyytämään ammattilaisia tekemään pienimuotoisen putkiremontin.
On hetkiä, jolloin putkimiehen apu on välttämätöntä. Kuitenkin monet putki-ongelmat voidaan ratkaista nopeasti, jos vaan tiedät miten. Tieto siitä, miten putkien huolto toimii, voi säästää paljon aikaa ja rahaa niiden korjauksissa. Muista nämä vinkit, ja ne voivat säästää sinut paljolta päänsäryltä seuraavan kerran, kun sinulla on putki rikki!